23 Οκτωβρίου 2014

Ενιαίος φορέας για τον έλεγχο των φορτηγών …

«… Χθες το πρωί, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε έντεκα αυτοκίνητα στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
 
 Να καλύψει τα κενά ασφάλειας στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, ύστερα από τα αλλεπάλληλα ατυχήματα και δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στους ελληνικούς δρόμους το τελευταίο διάστημα επιχειρεί το υπουργείο Υποδομών. Ολα τα ζητήματα ελέγχων και ασφάλειας στις οδικές μεταφορές πρόκειται να συμπεριληφθούν σ’ ένα νομοσχέδιο, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοΐδης …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 23 Οκτωβρίου 2014).

Ευχαριστούμε τα εξαιρετικά ατυχήματα και ιδιαιτέρως τα δυστυχήματα γιατί με την συχνή παρουσία τους τελευταίως, ξύπνησαν το θαυμάσιο υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη και θα φέρει επί τέλους κάποιο σχέδιο νόμου για να επιλύσει μερικά, κάποια, πολλά ή λιγότερα προβλήματα των μεταφορών στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε ότι τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα θα συνεχίσουν την παρουσία τους, ώστε να ελπίζουμε ως έλληνες πολίτες ότι κάποιος, κάπου, κάποτε θα κάνει τους ελληνικούς δρόμους, τις μεταφορές, τους εργαζόμενους και τους αρμοδίους (κυρίως) ευρωπαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου