8 Νοεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας: Ντροπή να παραμένει κλειστό το σχολείο της κοινότητας «18 Άνω» …

Ντροπή χαρακτήρισε το γεγονός ότι παραμένει κλειστό το σχολείο για τους θεραπευόμενους της κονότητας «18 Άνω» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας ότι είναι ενδεικτικό της αντίληψης της σημερινής κυβέρνησης για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι πολίτες που βρίσκονται στο περιθώριο.
  
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την κοινότητα και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «είναι πράγματι ντροπή για τη χώρα μας, για τον πολιτισμό μας, να μην βρίσκονται ελάχιστα κονδύλια, όπως αυτό των 6 χιλιάδων ευρώ το χρόνο και να είναι, ακόμα και σήμερα, κλειστό το σχολείο για τους θεραπευόμενους της κοινότητας «18 Άνω». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:45, Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 15:30).

Μήπως θα μπορούσαν να διαθέσουν άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι θαυμάσιοι επιτελείς του, κ. Τσίπρας - ο εκλεκτός και οπωσδήποτε ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος - και η δυναμική βουλευτής του κα Κωνσταντοπούλου, το ευτελές ποσό των 6.000 € προκειμένου να λειτουργήσει το σχολείο, αντί να περιορίζονται σε δηλώσεις. Έτσι θα αποδείξουν και τον ανώτερο πολιτισμό που τους διακρίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου