24 Δεκεμβρίου 2014

Ακίνητα στην Πλάκα για 100 ευρώ, ενοικίαζε το υπουργείο Πολιτισμού …

Ακίνητα - ιδιοκτησίες του υπουργείου Πολιτισμού στην Πλάκα που πέρασαν στη δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου το τελευταίο να τα παραχωρήσει σε ιδιώτες για 99 χρόνια.
 
Υπάλληλοι του Ταμείου ανακάλυπταν έκπληκτοι ότι ορισμένα είχαν περιέλθει... περιέργως στη χρήση τέως υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 23 Δεκεμβρίου 2014).

Περισσότερο από όλα εξοργίζει κάθε σοβαρό και νομοταγή πολίτη, η ανευθυνότητα όλων των στελεχών και αρμόδιων του υπουργείου πολιτισμού εν προκειμένω – μέχρι βέβαια και του εκάστοτε υπουργού, που παραδόξως είναι άνευ μυελού και ικανοτήτων προφανώς - αλλά και η πλήρης αδιαφορία της δικαιοσύνης και των ταγών της. Με την επιφύλαξη λόγω τυφλότητας όπως μάθαμε από το σχολείο.

Ποτέ δεν υπάρχουν αρμόδιοι υπεύθυνοι των εγκλημάτων κατά του δημοσίου και εις βάροες των πολιτών. Όλοι εξ ορισμού αθώοι, χωρίς ευθύνες και τσάμπα ή εξασφαλισμένο πλουτισμό.

Και επειδή κανείς από αυτούς δεν έκανε το λάθος να κλέψει φραντζόλα ψωμί, είναι όλοι έξω και απολαμβάνουν κλοπιμαία και ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου