11 Ιανουαρίου 2015

Πλήρης απογοήτευση και ίσως παραίτηση …

Οι πολίτες αυτής της χώρας βρίσκονται στα πρόθυρα παράκρουσης.

Οι μόνοι που συμπεριφέρονται «ικανοποιητικά» είναι ο κ. Τσίπρας που προβάρει ήδη το αρμάνι κουστούμι της εξουσίας και ο νυν πρωθυπουργός που ανάδειξε τον κ. Τσίπρα μέλλοντα πρωθυπουργό και λέει και ξαναλέει ότι αυτός θα είναι ο νικητής των εκλογών. Είμαστε βέβαιοι ότι ούτε ο ίδιος το πιστεύει. 

Οι νουνεχείς και σοβαροί πολίτες ξέρουν ότι η ανάκαμψη έπρεπε να είχε συντελεστεί στα 3 το πολύ χρόνια της κρίσεως και τώρα η Ελλάδα θα ήταν μια κανονική χώρα. Η ομάδα όμως Σαμαρά - Βενιζέλου αναλώθηκε να εφευρίσκει τρόπους να σώσει τη πολιτική της πελατεία και να αφήσει αλώβητούς όλους τους άθλιους θεσμούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην πτώχευση. Η κομματική πελατεία τους θα τους είναι αιωνίως ευγνώμων. 

Ο σύντροφος Τσίπρας, από την άλλη αγορεύει μονίμως στο 15-μελές του σχολείου του, χωρίς πρόγραμμα, ικανούς συνεργάτες, στρατηγική και ονειρευόμενος το νέο νικηφόρο γύρο του εμφυλίου. Είναι ευγνώμων στο δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου και θα κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο με σίγουρο το τελικό θάνατο. Με ευθανασία. 

Η ιστορία θα κρίνει όλους αυτούς που κυβέρνησαν με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα και την ευημερία των διαπλεκόμενων πελάτων τους.

Ωστόσο η Ελλάδα θα βρίσκεται ημιθανής, άρρωστη, γερασμένη, απαισιόδοξη και επαίτης.

Παναγιά βοήθα.

ΥΓ: Αν κανείς έχει καλύτερη εικόνα και περιγραφή, παρακαλούμε να μας ενημερώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου