19 Ιανουαρίου 2015

Ο κ. Σαμαράς να δεσμευτεί ότι δεν θα κάνει κυβέρνηση ναφθαλίνης …

Με τον ανασχηματισμό μετά τις ευρωεκλογές ο κ. Αντώνης δυσαρέστησε το σύμπαν – προφανώς εκτός των πανηγυριζόντων ΣΥΡΙΖΑ(ιων), με τις εκπληκτικής συλλήψεως επιλογές του. Έφυγαν βέβαια οι Παναγιωτόπουλος, Καράογλου και δεν θυμάμαι ποιοι άλλοι, αλλά εισήλθαν εν χορδαίς και οργάνοις οι πολύπειροι Γιακουμάτος, Ντινόπλουλος, Γκερέκου, Ορφανός, Παπακώστα, Βούλτεψη, ο ρωμαλέος Κικίλιας, αλλά και ξέμειναν απαρατήρητοι η θαυμασία Γεννηματά, κλπ. Όλος ο θίασος επί σκηνής.

Και έτσι παραμένει πρώτη επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πολυτάλαντος Μεγαλέξανδρος που έκανε όλη την Ευρώπη να τα έχει κάνει επάνω της, όπως και όλοι οι έλληνες νοικοκυραίοι.

Αυτά όμως είναι πλέον ιστορία και δεν έχουν μεγάλη αξία.

Αν υποθέσουμε, αν ο κ. Αντώνης (ο Σαμαράς) επικρατήσει στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, κάποιος πρέπει να του πει να μη ξανατολμήσει να περιφρονήσει τους έλληνες  πολίτες και να αναδείξει τη παλαιά σαβούρα και τους εν ναφθαλίνη αναπαυομένους στις κασέλες της ΝΔ και των απεριόριστων στρατιών των αποτυχημένων πολιτευτών της δεξιάς, σε υπουργούς και υπαλλήλους της κυβέρνησης.

Στην περίπτωση αυτή θα είναι άξιος του χλευασμού και της περιφρόνησης όλων μας και θα μας οδηγήσει και πάλι σε νέες περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου