19 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές για την κράτηση των αλλοδαπών …

Στην κοινή δήλωση τους, ο κ. Πανούσης και η κ. Χριστοδουλοπούλου χαρακτηρίζουν τις συνθήκες κράτησης των αλλοδαπών απάνθρωπες και εξευτελιστικές, που «ευτελίζουν τους θεσμούς και διασύρουν τη χώρα διεθνώς, και προσβάλλουν κατάφωρα κάθε έννοια κράτους δικαίου».

Σειρά ριζικών αλλαγών που αφορούν στους αλλοδαπούς οι οποίοι κρατούνται στα Κέντρα Κράτησης ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, με κοινή δήλωση τους.

Πρόκειται για διαδικασίες, με τον χαρακτήρα του επείγοντος για άμεση απόλυση αλλοδαπών, οι οποίοι κρατούνται στα Κέντρα Κράτησης, καθώς και το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας, καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ανοιχτή δομή φιλοξενίας λόγω του ότι είναι αστυνομική υπηρεσία. (NAYTEMPORIKH, UPD:18:45, Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 18:42).

Παρακαλούμε τους εκλεκτούς και ευαίσθητους κκ. υπουργούς, να περιλάβουν στα μέτρα που εξήγγειλαν για τους παράνομους μετανάστες και τους Έλληνες έχοντες χρείαν, ώστε να έχουν φαγητό, στέγη, ελευθερία κινήσεως, περίθαλψη, προστασία, υποστήριξη, νομική κάλυψη και όλα τέλος πάντων όσα προβλέπονται το νέο ανθρώπινο και ευρωπαϊκό πρόσωπο του Ελληνικού ακράτητου πλέον, Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου