12 Μαρτίου 2015

Ακκιζόμενη μυξοπαρθένα που τα θέλει, τρίβεται και τραβιέται …

Το μέγα ερώτημα - όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις - είναι πότε θα γίνει η εκπόρθηση του κάστρου, αφού και οι δυο το θέλουν διακαώς.

Αφορμή για τη παλιά καλή σκέψη, μας έδωσε η συμπεριφορά της νέας Ελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η ακράτεια του Έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, η κρυπτοσυμπεριφορά του αντιπροέδρου κ. Δραγασάκη, οι ξιφουλκούντες καθημερνά υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί, τα διεθνή ΜΜΕ που βρήκαν θέμα για να τα πιάνουν καλά και οι αντίπαλοί μας στο ρινγκ Γερμανοί πεχλιβάνηδες.

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί χρειάζεται τόσος πολύς χρόνος για να κάνουν οι αρμόδιοι αυτό που πρέπει και επιβάλλεται για το καλό όλων μας; Επιμένουν χωρίς λόγο για θέματα άνευ ουσίας, προφανώς για να σώσουν τα προσχήματα (αλήθεια ποια;) έναντι κάποιων προφανώς δικών τους, οι οποίοι όμως δεν έχουν τίποτε να συνεισφέρουν και τίποτε ουσιαστικό ακόμα και να διατυπώσουν ως σχολική έκθεση.

Παράλληλα δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους πολίτες και τη χώρα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τίποτε ουσιαστικό, αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο αυτόματος πιλότος για τα στοιχειώδη. Ας ελπίσουμε ότι θα μας προσγειώσει ασφαλώς και σύντομα θα αρχίσουμε να περπατάμε σε ασφαλές έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου