7 Μαρτίου 2015

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ …

Τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας,
φαίνεται ότι προτείνει για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής η κυβέρνηση. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Φρανκφούρτη στενή συνεργάτις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, προκειμένου να συζητήσει το ζήτημα με τις κοινοτικές αρχές. Μέχρι αργά χθες το απόγευμα οι πληροφορίες δεν είχαν επιβεβαιωθεί, ενώ καμία ενημέρωση δεν είχε και η διοίκηση της Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φραγκιαδάκης δεν έχει περάσει ακόμα από την απαραίτητη συνέντευξη από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της ΕΚΤ. Ετσι η διαρροή του ονόματός του, χθες Παρασκευή, θεωρήθηκε ότι μπορεί να κρύβει και σκοπιμότητες. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7 Μαρτίου 2015).

Εμπρός μαρς. Εφ’ όπλου λόγχη. Έφοδος.

Παντού τα δικά μας παιδιά, έτσι για να σιγουρευτούμε ότι θα έχουμε πολλές ελπίδες να κάτσουμε στην εξουσία όσο καιρό θέλουμε.

Που είναι η αριστερή ιδεολογία, Που είναι  η αξιοκρατία. Που είναι ο εκσυγχρονισμός του κράτους και άλλα πολλά που λέγατε και θέλαμε να πιστεύουμε πολλοί από εμάς, ότι θα ήταν οι ορθές πρακτικές, οι αρχές και ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός;

Τώρα που βούτηξαν τα δάχτυλα στο μέλι, κινδυνεύουν να φάνε και τα δάχτυλά τους.
 
Μπαρούφες και μπαρουφάκια.

Ένα είναι το σύνθημα: καταλάβατε την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου