13 Μαρτίου 2015

Ούτε αυτή είναι η Ελληνική Σημαία …

Εσχάτως έχουν πυκνώσει οι επαφές Ελλήνων αξιωματούχων με ομολόγους τους από άλλες χώρες και οργανισμούς όπως την ΕΕ, το ΔΝΤ, τον ΟΟΣΑ και άλλους.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Ανχελ Γκουρία, στο Παρίσι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Ανχελ Γκουρία, στο Παρίσι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 13 Μαρτίου 2015).
Παρατηρώντας τις εικόνες που προβάλλονται, μας κάνει εντύπωση ότι μάλλον σπάνια υπάρχει η επίσημη σημαία της Ελλάδος. Συνήθως υπάρχουν κάποιες άλλες, θα τις χαρακτηρίζαμε μαϊμού, που προβάλλουν πρωτίστως τους εκπροσώπους μας και ιδιαίτερα τον κ. πρωθυπουργό, αλλά και όλους τους Έλληνες.

Και όμως το θέμα αυτό είναι πολύ παλιό - βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5149.html http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/03/blog-post_580.html κλπ. – αλλά οι αρμόδιοι του υπουργείου εξωτερικών και των άλλων ελληνικών υπηρεσιών στο εξωτερικό στους οποίους απευθυνθήκαμε αδιαφόρησαν και το πρόβλημα παραμένει (άρα κανείς δεν κάνει τη δουλειά του).

Το ίδιο αδιάφοροι ήταν και στην αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Αθήνα και ο επί κεφαλής κ. Καρβούνης.

Να περιμένουμε ότι θα κινητοποιηθεί η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή ματαιοπονούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου