3 Μαρτίου 2015

Με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις ο Γ. Βαρουφάκης στο Eurogroup …

Με συγκεκριμένες κοστολογημένες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις θα πάει στο Eurogroup o Γιάνης Βαρουφάκης. Το ζήτημα απασχόλησε τη συνεδρίαση κυβερνητικού συμβουλίου οικονομικής πολιτικής, στο υπουργείο Οικονομικών, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Δραγασάκης, «ο υπουργός Οικονομικών θα πάει στο Eurogroup με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που προάγουν την αποτελεσματικότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη στον τομέα της οικονομίας». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:21:44, Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:45).

Η κοστολόγηση φαντάζομαι χρειάζεται δυναμικά πολυπληθή επιτελεία, δεδομένα δεκαετιών, εργαλεία ανάλυσης και προοπτικής διερεύνησης, προεκβολές, μαθηματική επεξεργασία, συμμετοχή κοινωνικών επιστημόνων, ανάλυση του προφίλ της κοινωνίας και δη όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευτά 5 χρόνια, ανάλυση επιπτώσεων σε όλους τους σημαντικούς τομείς οικονομικών δραστηριοτήτων, ανάλυση των διεθνών τάσεων και των επιπτώσεων στην Ελλάδα, ανάλυση των τομέων στρατηγικής σημασίας και των επιπτώσεων των νεών τεχνολογιών στην απασχόληση και την εκπαίδευση και άλλα πολλά. 

Προφανώς ο σεβαστός αντιπρόεδρος κ. Δραγασάκης και ο «αιρετικός» ευρωπαίος αναμορφωτής υπουργός κ. Βαρουφάκης, διαθέτουν όλα αυτά και έχουν υπό την ευθύνη τους όλα τα κατάλληλα στελέχη και δεδομένα. 

Παρακαλούμε λοιπόν τα εκλεκτά μέλη της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας πληροφορήσουν επισήμως, ώστε και να χαρούμε και να αναθαρρήσουμε, για τις προφανώς εξαιρετικές τους επιδόσεις και το ρόδινο μέλλον της Ελλάδος και το δικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου