13 Απριλίου 2015

Ραντεβού Καμίνη, σήμερα, για το «Αττικόν» …

Με τον ιδιοκτήτη (Ιδρυμα Δεκόζη Βούρου) και τον εκμισθωτή των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων» (Γιώργος και Τάκης Τσακαλάκης) συναντάται σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στις 12 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον εμπρησμό του ιστορικού συγκροτήματος.
Κανένα φως από το μέτωπο του «Αττικόν».
Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις, σε αυτούς τους 38 μήνες δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως εργασία στην κατεύθυνση της αποκατάστασης του κτιρίου. Κι ενώ υπάρχει στη διάθεση των ιδιοκτητών κονδύλι της τάξης του 1.700.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, το Ιδρυμα Δεκόζη- Βούρου υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση του, καθώς το σχετικό αίτημα πρέπει να συνυπογράψουν όλοι οι ενοικιαστές των καταστημάτων του κτιρίου, ένας εκ των οποίων έχει οδηγηθεί σε πτώχευση, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να υπογράψει.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία να μην απαιτείται η συγκατάθεση των ενοικιαστών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΠΟΛΗ 07.04.2015).

Περιμένουμε από τον εκλεκτό δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμίνη, ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Πόλεως των Αθηνών και μηχανισμούς συμμετοχής των δημοτών και των κατοίκων.

Δε λέμε καλές και οι σκόρπιες αλλά σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά η Αθήνα ζητά πολλά περισσότερα από τους ηγέτες της και τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα την οδηγήσουν σε νέα κλέη και ένα φωτεινό μέλλον αντάξιο της Ιστορίας της.

ΥΓ: Τι μπαρούφες είναι αυτές με την απαραίτητη υπογραφή του ενοικιαστή; Και να έχει πεθάνει; Λογικά να χρειάζεται της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών, αλλά πέραν αυτών ουδέν. Οι άθλιοι κυβερνώντες κατάστρεψαν και καταστρέφουν το σύμπαν και μάλιστα ατιμωρητί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου