4 Μαΐου 2015

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας …


Έρευνα για κύκλωμα προστασίας δουλεμπόρων στο Λιμενικό

Κατεπείγουσα εντολή στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για διεξοδική και σε βάθος έρευνα έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας,
  
μετά το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, που αποκάλυψε πανίσχυρο σύστημα προστασίας δουλεμπόρων που δραστηριοποιείται και στο Λιμενικό.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα με τίτλο: «Αξιωματικοί του Λιμενικού έκαναν πλάτες στους δουλεμπόρους», το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής κάλεσε κάθε πολίτη που διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία για επίορκα στελέχη του Λιμενικού να τα παρουσιάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, «ώστε να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όποιοι πλήττουν το κύρος του Φορέα και της Ελληνικής Πολιτείας, κατ' επέκταση». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:23:50, Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 23:33).

Καλά και βρέθηκε η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, να ασχοληθεί με το θέμα.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών, Ναυτιλίας και άλλων δυνάμεων, όπως και η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προφανώς δεν κατάλαβαν τίποτε μέχρι σήμερα. Και έτσι δεν έκαναν τίποτε.

Ευχαριστούμε το λαμπρό αν. Υπουργό κ. Θοδωρή Δρίτσα που διαβάζει το ΒΗΜΑ και έτσι κάποιοι θα κινητοποιηθούν. Ελπίζουμε.

Δόξα στο μεγάλο Γιαραμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου