26 Ιουνίου 2015

Ποτέ η Ελλάδα δεν βρέθηκε σε τέτοια παράλογη και καταστροφική κατάσταση …

Να εξαρτάται από τις απόψεις και τις προσωπικές επιλογές ενός ατόμου, που εξελέγη μεν πρωθυπουργός, αλλά δεν έχει μέχρι τώρα προσφέρει απολύτως τίποτε στους ΄’Έλληνες πολίτες.

Αφήνει όλους στο σκοτάδι, διαπραγματεύεται χωρίς κανείς να γνωρίζει τις επιλογές που υπάρχουν, χωρίς να έχει πείσει του πολίτες ότι οι διαπραγματευτές έχουν σθένος, ικανότητες και πατριωτικά αισθήματα, ενώ είναι διάχυτη η παραπληροφόρηση για τις προτάσεις και τις προθέσεις της άλλη πλευράς, που είναι και η μοναδική πηγή χρηματοδότησης και η μόνη διαθέσιμη να εξασφαλίσει ομαλή συνέχεια της ζωής των πολιτών και της ίδια της Ελλάδας.

Και παράλληλα όλοι οι μηχανισμοί του κόμματος του κ. πρωθυπουργού και οι εμφανιζόμενοι ως στελέχη και παράγοντές του καθυβρίζουν καθημερινώς την άλλη πλευρά και τους ηγέτες της.

Αν δε υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο μετατροπής της Ελλάδος σε λαϊκή δημοκρατία (μήπως έχουν στο μυαλό τους τους γίγαντες Πολ Πότ ή Στάλιν;), τότε πρόκειται για μοναδική περίπτωση ανικανότητας, έλλειψης ικανοτήτων και πλήρους αδιαφορίας για το μέλλον των πολιτών και της Χώρας.

Τι καλά θα ήταν να έχουμε άδικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου