6 Ιουνίου 2015

Ανεξέλεγκτος πλουτισμός με κλοπή δημοσίου χρήματος …


Επιτάχυνση της Ε.Ο. Κορίνθου-Πάτρας
 
Στην επίλυση τμήματος του σοβαρότερου από τα τεχνικής φύσης ζητήματα που «βαραίνουν» το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής της εθνικής οδού Κορίνθου-Πάτρας προχώρησε το υπουργείο Υποδομών. Οπως αποφασίστηκε, η Ολυμπία Οδός πρόκειται να αναλάβει την κατασκευή τριών από τα οκτώ σημεία που ο δρόμος συναντάται με τις γραμμές του ΟΣΕ, έναντι 9,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο προσέφυγε ενάντια στο αίτημα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ραχών Φθιώτιδας-Κλειδιού Ημαθίας για παράταση ενός έτους. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 3 Ιουνίου 2015).

Συνεχίζεται φαίνεται χωρίς σταματημό και χωρίς συνέπειες η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για  τους αυτοκινητόδρομους.

Επειδή γρήγορα ξεχάσαμε τη Μαλακάσα, τη Τσακώνα, την Εγνατία και τις δεκάδες μικρότερα έργα που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των έργων ή σύντομα μετά την αποπεράτωσή τους, χωρίς ποτέ να εγερθούν θέματα κακής κατασκευής, κακών μελετών, κακών επιβλέψεων, κακών υλικών, κακής χάραξης και εν τέλει οργανωμένου εγκλήματος κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Το πάρτι συνεχίζεται ανεξάρτητα από κυβερνήσεις και υπουργούς. Όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση και στον ίδιο κώδικα συμπεριφοράς και ενεργειών: Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν.

Ελλάδα σε ξεπούλησαν όλοι, μα όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου