23 Ιουλίου 2015

Δυσαρέσκεια Μαξίμου για τις διαφοροποιήσεις Κωνσταντοπούλου …

«Θεσμική δυσαρμονία» θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου τις διαφοροποιήσεις της Προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου

 ,

από κεντρικές κυβερνητικές επιλογές. Παρά το θετικό κλίμα που η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να μεταδώσει ως κυρίαρχο στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός τής εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επιλογή της να διαφοροποιείται «από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14:20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23.07.2015 : 15:34).

Δεν ξέρουμε πως αντιμετώπισε ο θαυμάσιος πρωθυπουργός μας κ. Μεγαλέξαντρος Τσίπρας την απαστράπτουσα πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων αριστερών κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εμείς όμως εκφράζουμε την πλήρη δυσαρέσκειά μας και ζητούμε από όλους όσους διαθέτουν ένα δράμι μυαλό στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, να την απομονώσουν και να την απομακρύνουν.

Ήδη το γεγονός ότι έχει εισαγάγει ορολογία εμφυλίου πολέμου και Δεκεμβριανών στη Βουλή και στο δημόσιο λόγο (ο Θεός να τον κάνει σοβαρό δημόσιο λόγο)  αρκεί για να πάει σπίτι της και να σταματήσει να υποδαυλίζει ταπεινά ένστικτα και εξοπλισμό κουφιοκεφαλάκηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου