2 Ιουλίου 2015

Οι καπιταλιστές κομμουνιστές βομβαρδίζουν αλύπητα τους φτωχότερους Έλληνες …


Κ. Λαπαβίτσας: Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, αλλά ο Ντράγκι 
Όπως επεσήμανε ο κ. Λαπαβίτσας,

Λαπαβίτσας ο Α', Δραχμοπροφήτης
ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μία καλύτερη συμφωνία μέσα στο ευρώ, ενώ διευκρίνισε πως το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν είναι δραχμή ή ευρώ (φωτ. αρχείου).

Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι επέρριψε τις ευθύνες για την τραπεζική αργία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Ντράγκι ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν στις 7 Ιουλίου. Επιπλέον, διαβεβαίωσε πως οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι εγγυημένες. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, UPD:00:33, 02 Ιουλίου 2015 00:31).

Ο προφήτης της δραχμής πλούσιος καθηγητής με εξασφαλισμένο μέλλον και προφανώς εισοδήματα, καθημερινώς βομβαρδίζει τους Έλληνες με λογύδρια υπέρ της δραχμής και του εξ αυτής επιγείου παραδείσου, στον οποίο θα μετατραπεί η Ελλάδα, αυτόματα.

Δεν μας εξηγεί ο άφρων κ. καθ. πως ξαφνικά με τη δραχμή η Ελλάδα θα αποκτήσει παραγωγικό δυναμικό, νέες τεχνολογίες, ποιοτικά προϊόντα περιζήτητα για εξαγωγές, επιχειρηματική νοοτροπία και αποτελεσματική και αξιοκρατική δημοσία διοίκηση που θα στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών και επιχειρηματιών;

Ο μισθοφόρος αυτός κονδυλοφόρος διαδρομιστής των καναλιών της τιβί, της διαφημιζόμενης ευτυχίας χωρίς προσπάθεια, επενδύσεις, οργάνωση, σκληρή δουλειά πρέπει να αποβληθεί από το πανεπιστήμιο που εργάζεται(;) και να παραδοθεί στη χλεύη των σοβαρών Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου