1 Αυγούστου 2015

Καλό μήνα …

Το 2015 θα παραμείνει στην Ιστορία ως το έτος απόπειρας μετασχηματισμού μιας καπιταλιστικής χώρας με ελεύθερη οικονομία σε λαϊκή δημοκρατία, αγνώστου τελικού περιεχομένου και μορφής.

Βέβαια οι λαϊκοί ακραίοι ηγέτες που σχημάτισαν κυβέρνηση με εντολή του Ελληνικού λαού, χρησιμοποιούν ήπια μέσα για το μετασχηματισμό και εφαρμόζουν μια στρατηγική που δεν αντιμετωπίζεται ακόμα από τους εταίρους της χώρας και τη διεθνή τάξη πραγμάτων ως ακατάλληλη για δυτικοευρωπαϊκή χώρα, μέλος του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της Ευρωζώνης και όλων των διεθνών οργανισμών και ως επικίνδυνη.

Είναι όμως προφανές ότι η κυβέρνηση Τσίπρα άρχισε μια συστηματική επιδείνωση των σχέσεων της Ελλάδας με όλους, εκτός από τους λατρεμένους σοβιετικούς συμμάχους των Λαφαζάνηδων και των Στρατούληδων. Προφανώς ως μέρος του Mega Plan των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όχι των Plan A ή Plan B ή τρέχα γύρευε.

Ελπίζουμε ο καλός Θεός της Ελλάδος να βάλει γνώση στους σαλταρισμένους Έλληνες ψηφοφόρους που δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν θέλουν να δουλεύουν, αλλά ψηφίζουν τον όλεθρο και το νέο εμφύλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου