4 Αυγούστου 2015

Συνάντηση θεσμών με Ευκλ. Τσακαλώτο - Γ. Σταθάκη - Γ. Χουλιαράκη …

Συνάντηση με τους θεσμούς στον χώρο διαμονής τους έχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Γιώργος Χουλιαράκης.
Στιγμιότυπο από την άφιξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ξενοδοχείο Hilton για την συνάντηση του με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου. Τρέξε, τρέξε μικρούλη ...
Αντικείμενο των σημερινών διαπραγματεύσεων είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (μέσω του ESM) και το ΤΑΙΠΕΔ (πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και ύψος εσόδων που θα οδεύσουν προς την ανάπτυξη).
Αύριο, στον ίδιο χώρο, οι δύο υπουργοί και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών θα πραγματοποιήσουν μια ανασκόπηση, - με την ολοκλήρωση του α΄ κύκλου των συζητήσεων - των έως σήμερα διαπραγματεύσεων. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:25, Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 14:19).

Το ξεφτιλίσαμε εντελώς το πράγμα.

Εγώ ήξερα ότι στο καλό ξενοδοχείο πηγαίνεις για να κοιμηθείς καλά, να φας καλά, άντε και να βρεις καμιά γκόμενα.

Τώρα πάνε εκεί και οι υπουργοί για να εξασφαλίσουν τα μέσα και τις άδειες για να κυβερνήσουν και οι 2-3 συχνοί επισκέπτες και οι άλλοι που είναι ακροβολισμένοι και περιμένουν τη σειρά τους.

Ξεφτίλα και αηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου