8 Αυγούστου 2015

Τ. Κορωνάκης: Οι εκλογές δεν είναι όπλο …

Η εκλογολογία δεν βοηθάει κανέναν και οι εκλογές δεν είναι όπλο, δηλώνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.
 Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης

Ο κ. Κορωνάκης εκτιμά ότι η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή.

Ερωτηθείς για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο κ. Κορωνάκης τον κατηγορεί ότι «από την πρώτη στιγμή έχει επιλέξει ρόλο κρίνοντας συναδέλφους του, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νεολαία με λεκτικές ακρότητες, ως μη όφειλε». «Το σημαντικότερο όμως είναι ότι επί των ημερών του δεν έχουμε δει αποφασιστικά βήματα στο κτύπημα της διαφθοράς και τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, ενώ συνεχίζονται οι αναίτιες συλλήψεις συνδικαλιστών και αγωνιστών, οι επιθέσεις απέναντι σε κινητοποιήσεις και ένα γενικευμένο κλίμα ασυδοσίας και μη ελέγχου, που δυστυχώς προκαλεί ακόμα επιδεικτικά. Αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να συνεχιστεί», επισημαίνει. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:12, Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 11:06).

Εξαιρετικά βαρυσήμαντες δηλώσεις που προδίδουν βαθιά πανεπιστημιακή μόρφωση και έντονη επαγγελματική δραστηριότητα.

Φαντάζομαι ότι ο εκλεκτός και θεληματικός κ. Κορωνάκης πήγε ήδη φαντάρος και πήρε το πτυχίο του πανεπιστημίου, προτού αναλάβει τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες και τις ευθύνες διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης της Ελλάδος με τους εκπροσώπους της τετραμερούς, κοινώς κουαρτέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου