27 Αυγούστου 2015

Ένας θαυμάσιος αλλά άχρηστος πρωθυπουργός …

Προχθές είδαμε τη συνέντευξη του άσχετου με τη διακυβέρνηση της χώρας υπουργού κ. Αλέκου Φλαμπουράρη. ¨Όλα καλά και όλα ωραία κατ΄ αυτόν. Και τι θαυμάσιος άνθρωπος. Έχει ερμηνείες για όλα και μάλιστα αποστομωτικές.
  
Χθες είδαμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του θαυμάσιου τέως πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη (και αυτός ) Τσίπρα., στα εξαιρετικό σαλόνι που δημιούργησε στο μέγαρο Μαξίμου!

Και αυτός όλα άνετα, ωραία. Και τι θαυμάσιος ηγέτης και κυβερνήτης. Και εξαιρετικά άνετος. Μας εξέπληξε δε η άνεση με την οποία περιέγραφε τη θαυμάσια Ελλάδα που θα βρουν τα δυο παιδιά του, ηλικίας 3 και 5 ετών, σε 8 χρόνια από τώρα. ¨Ένας θαυμάσιος κόσμος, αρκεί να είναι ο μπαμπάς τους πρωθυπουργός. (δείτε το βίντεο αν θέλετε στο http://www.enikos.gr/politics/336130,Oloklhrh-h-synenteyxh-toy-Alexh-Tsipra-BINTEO.html – εγώ το είδα και θαύμασα).

Παρακολουθήσαμε έναν πρωθυπουργό που είναι θαυμάσιος αναλυτής και γνωρίζει όλα τα λάθη του παρελθόντος. Αλλά αυτός είναι αλάνθαστος.

Κατόπιν αυτών γύρισε η ψυχή μου από την Κούλουρη και έτσι κοιμάμαι ήσυχος πλέον τα βράδια. Και τα ευρώ μου στην τράπεζα εξασφαλισμένα, μια και έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ ο δραχμολάγνος και νεοκομμουνιστής – που ανέκαθεν ήταν, αλλά δε μας το είπαν – κ. Παναγιώτη Λαφαζάνης (ΒΙΚΙΛεξικό: Λαφαζάνης αρσενικό (ιδιωματικό) πολυλογάς, φαφλατάς, που (συνήθως) λέει ψέματα).

Ο κ. τέως πρωθυπουργός αυτοβιογραφείται ως εξαιρετικός, θαυμάσιος, αποτελεσματικός, ικανότατος, μεγάλης αντοχής, ανθρωπιστής, ιδεολόγος και άλλα πολλά – με λίγα λόγια τέλειος. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι απλώς άχρηστοι και παλιάνθρωποι..

Για αυτό που δεν είναι κατάλληλος όμως κ. Τσίπρας είναι να κυβερνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου