1 Σεπτεμβρίου 2015

Ευ. Βενιζέλος: Πρέπει στην επόμενη κυβέρνηση να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ …



Την εκτίμηση ότι στην επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. (φωτ. αρχείου).
Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ταχθεί κατά μίας συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι η χώρα τους θέλει όλους. 

Όπως εκτίμησε, δεν υπάρχει περιθώριο διπλών εκλογών όπως το 2012, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση με τις «φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις».

«Μπορεί να κριθεί ότι οι αρχηγοί των κομμάτων δεν πρέπει να μετέχουν σε αυτήν την κυβέρνηση, πρέπει να είναι μία εθνική κυβερνητική ομάδα διαπραγμάτευσης», συμπλήρωσε. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:16, Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 19:54).

Έχει δίκαιο ο κ. Βενιζέλος και πρέπει να μάθουμε όλοι να τον ακούμε. Δεν είναι  απαραίτητο να ακολουθούμε τις προτροπές του.

Δυστυχώς ο κ. Αλέξης Τσίπρας παρά τα εντατικά σεμινάρια και τα φροντιστήρια δε έμαθε ακόμα καλά το μάθημά του, αλλά και δεν ενηλικιώθηκε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου