23 Σεπτεμβρίου 2015

Αντίθετη με τη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό η Ρ. Δούρου …

Την αντίθεση της περιφερειακής αρχής στη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό εξέφρασε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου,
απαντώντας σε τοποθέτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή, τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Όπως δηλώνει η περιφερειάρχης, έχει επανειλημμένα εκφράσει την αντίθεσή της στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, όπως π.χ. στις 2 Απριλίου όπου επεσήμανε ότι «είναι δεδομένη» η αντίθεση της περιφερειακής αρχής στη δημιουργία ΧΥΤΑ.

Η κ. Δούρου, σημειώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (φωτ. αρχείου). (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:21:51, Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 21:48).

Κα Ρένα είσαι μεγάλη.

Το διαπιστώσαμε και από το σχεδόν περιπαθή δημόσιο εναγκαλισμό σου με τον ανίκητο, θαυμάσιο Πρώτο, κ. Αλέξη Τσίπρα (δε είχε ακόμα ορκιστεί νέος πρωθυπουργός).

Σε παρακαλούμε όμως αν έχεις τη καλοσύνη να μας ενημερώσεις για τις ιδέες σου, τις καινοτομίες, τα χρηματοοικονομικά εργαλεία σου και τις επιστημονικές σου προσεγγίσεις για τη διαχείριση των ιερών σκουπιδιών του Λεκανοπεδίου.

Επί πλέον σε παρακαλούμε να κάνεις κάπως γρήγορα μια και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα και τα σκουπίδια θα μπουν τελικά από ότι φαίνεται σε μουσείο και όχι σε σύγχρονη μονάδα διαχείρισης.

Σε παρακαλούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου