18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος που καλλιεργεί συστηματικά το διχασμό …


Ακούμε το κενό ουσίας και ενδιαφέροντος για τη χειμαζόμενη Ελλάδα, προεκλογικό λόγο του θαυμάσιου όπως αυτοαποκαλείται και πλέον σωστά αναφερόμενου ως Μεγαλέξανδρου Τσίπρα, στην πλατεία Συντάγματος.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσίπρας
Θαυμάστε με ...
Λόγος άκρως διχαστικός, μονοδιάστατος, χωρίς καμιά αναφορά στα μεγάλα και ζέοντα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, παρά μόνον συνεχώς απευθυνόμενος στο συναίσθημα, με παχιά πατριωτικά και μεγάλα λόγια, που δε λύνουν προβλήματα, αλλά διχάζουν και προκαλούν σκέψεις που ίσως αρέσουν, αλλά και που εξαερώνονται αμέσως μόλις αποχωρήσουν οι μάζες από την πλατεία και γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους και τα προβλήματά τους.

Είναι εθνική καταστροφή που η Ελλάδα φαίνεται να βρήκε ένα νέο μάλλον κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου που θα προξενήσει και πάλι μεγάλη καταστροφή και θα καθυστερήσει τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι οι Έλληνες πολίτες θα σκεφτούν σοβαρά τα παιδιά τους και θα προτάξουν τη λογική απέναντι στο συναίσθημα, στους λαοπλάνους και όλους όσους υπόσχονται παραδείσους, ουρί και πιλάφια χωρίς προσπάθεια, χωρίς γνώσεις, χωρίς λογική και επιτυχίες μόνο με τα λόγια.

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου