23 Νοεμβρίου 2015

Κοντονής: Συνεχής η προσπάθεια πάταξης βίας και διαφθοράς …

Σε δήλωση με σαφείς αιχμές για τη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής
.
Αιτία, όπως είναι φυσικό, αποτέλεσαν τα απαράδεκτα και πρωτοφανούς έντασης και κλίμακας επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πέριξ αυτού, με αποτέλεσμα τη ματαίωση του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι η ανοχή της κοινωνίας στη βία και την ασυδοσία έχει εξαντληθεί, επισήμανε ότι η προσπάθεια για την πάταξή της είναι και θα παραμείνει συνεχής, ενώ «φωτογράφισε» τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:41, Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:37).

Γιατί σε μας φαίνεται επανάληψη των γνωστών αερολογιών διαπλεκομένων συνεταίρων, σε διαρκές έγκλημα κατά των φιλήσυχων και νομοταγών Ελλήνων πολιτών;

Αν έχει σοβαρές προθέσεις ο κ. Κοντονής – πράγμα που δεν είχε κανένας αρμόδιος μέχρι τώρα – πρέπει άμεσα αν σταματήσει το κράτος να ασχολείτο με ανώνυμες κερδοσκοπικές επαγγελματικές εταιρείες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων «αθλημάτων». Και όλες αυτές οι εταιρείες να έχουν την ίδια μεταχείριση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Τελεία και παύλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου