31 Δεκεμβρίου 2015

Ερώτημα 142ο … για τα φαγητά που πετάμε …

Γιατί δεν κάνει η Ελλάδα μεγαλύτερη προσπάθεια να περιοριστούν οι ποσότητες των φαγητών και των υλικών παρασκευής φαγητών που απορρίπτονται καθημερινώς, στα χαμηλότερα δυνατόν επίπεδα, ενώ χιλιάδες άνθρωποι θα ήταν ευγνώμονες αν είχαν τη δυνατότητα να έχουν στο τραπέζι τους φαγητά αυτού του τύπου την επομένη ημέρα, όπως άλλωστε κάνουμε πολύ συχνά στο σπίτι μας; Μεγάλη προσπάθεια γίνεται στη Γαλλία και άλλες χώρες. Στην Ελλάδα έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες από το 2012 σοβαροί νέοι που δημιούργησαν «Το Μπορούμε» (βλέπετε http://www.boroume.gr/), και στο οποίο συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου