10 Δεκεμβρίου 2015

Τα σημεία-κλειδιά για το γήπεδο της ΑΕΚ …

Κυκλοφοριακό, θέσεις στάθμευσης, ύψος γηπέδου, ασφάλεια.  
 
Αυτά ήταν τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν χθες στη «μαραθώνια» δεύτερη συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της Περιφέρειας με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΚΑ, με θέμα την αδειοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ. Στην επόμενη συνάντηση θα συμμετάσχουν μόνον εκπρόσωποι του δήμου και της ΑΕΚ, με σκοπό να αναζητηθεί η «χρυσή τομή» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Δεκεμβρίου 2015).

Είμαστε της άποψης ότι δεν πρέπει να χτιστεί νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη θέση του παλαιού. Δεν φαίνεται λογικό ούτε από επιχειρηματικής απόψεως – αν και δεν βλέπουμε να έχει άποψη και δικαιώματα η ανώνυμη κερδοσκοπική ποδοσφαιρική εταιρεία ΑΕΚ και ο επιχειρηματίας πρόεδρός της - ούτε και για λόγους χωροταξικούς, περιβαλλοντικούς, ποιότητας ζωής και δημοσίας τάξεως.

Μια εναλλακτική λύση είναι να ανταλλαγεί ο χώρος, με άλλη κατάλληλη θέση και το «οικόπεδο» να παραχωρηθεί στο δήμο Ν. Φιλαδελφείας.

Αλλά θα μου πείτε επικράτησε ποτέ η λογική στην Ελλάδα, για να τη δούμε να επικρατεί τώρα;

Όλοι οι διαπλεκόμενοι, πολιτικοί, οικονομικοί, παράγοντες και πάσης φύσεως συμφέροντα ονειρεύονται πάρτι και κονομησιές και θα κάνουν ότι είναι  δυνατόν να περάσει το δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου