Γιατί ενώ
οι τιμές των συσκευασμένων αλμυρών ψημένων αμυγδάλων έχουν φθάσει στα
σουπερμάρκετ τα 27 € και πλέον το κιλό, δεν προωθείται η παραγωγή αμυγδάλων σε
ποσότητες τουλάχιστον που είχαμε στο παρελθόν; Φαντάζομαι ότι η εγκατάλειψη της
παραγωγής οφείλεται στο ότι οι αγρότες μας εξασφάλισαν καλό εισόδημα μη
εργαζόμενοι χάρις στις επιδοτήσεις και
στη σοβαρή απασχόλησή τους στο κυνήγι τουριστριών και αλλοδαπών καλλιτεχνών από
τις πρώην ανατολικές χώρες. Φυσικά το ερώτημα αφορά και πολλούς άλλους ξηρούς
καρπούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου