23 Ιανουαρίου 2016

Λέτε να άλλαξαν μυαλά ...

Χθες είδαμε τους υπουργούς της θαυμάσιας κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΛ κκ. Κατρούγκαλο, Αποστόλου και Αλεξιάδη να δίνουν συνέντευξη τύπου.

Τους πήρε 12 μήνες να κατανοήσουν ότι η μέθοδος του βγαίνω στα κ..κάναλα και διαπληκτίζομαι με παρουσιαστές που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους μαϊντανούς, άσχετους με το θέμα και χωρίς να γνωρίζουν τις προτάσεις της κυβερνήσεως, είναι απαράδεκτη, προκαλεί σύγχυση στους πολίτες και τη βλέπουν μόνον όσο δεν μπορούν να κοιμηθούν καλά τη νύχτα, οι αργόσχολοι και ίσως οι νοικοκυρές και οι κομματικά εγκάθετοι.

Έχουμε απευθυνθεί σε όλες τις κυβέρνησες εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε προτείνει να σταματήσουν οι περατζάδες υπουργών από τα κανάλια της τιβί και του ραδιοφώνου και να δίδουν μόνον συνεντεύξεις τύπου, αλλιώς πρόκειται για διαπλοκή του αισχίστου είδους – βλέπτε http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/11/blog-post_4223.html και  http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/11/blog-post_4223.html .

Ελπίζουμε τώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε πολύ δύσκολα προβλήματα να κατανοήσετε επί τέλους και τις δικές της απαράδεκτες πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου