24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Νίκος Θεοχαράκης πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών …

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΜΜΑ, πρόεδρος του οποίου προτείνεται να είναι ο κ. Νίκος Θεοχαράκης, αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναλαμβάνει δύσκολο αλλά ζωογόνο έργο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού.

Ο κ. Θεοχαράκης, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, είναι αναπληρωτής Καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 14:21).

Καθηγητές, κομματάνθρωποι ειδικών καθηκόντων!

Κάποτε αυτός ο κύριος, αν δεν κάνουμε λάθος, ήταν στην ημερήσια διάταξη, πίσω και δίπλα στον ανεπανάληπτο Βαρουφάκη και διαπραγματεύονταν τη τύχη της Ελλάδος. Με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα,

Η εκ νέου επιβράβευσή του αναπτερώνει τις ελπίδες μας ότι η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει και πάλι. Πάλι με χρόνια, με καιρούς.

Φανταζόμαστε ότι μια από τις πρώτες κινήσεις του θα είναι τα μειωμένα εισιτήρια για λαθρομετανάστες.

ΥΓ: Για ακόμα μια φορά: Πλήρης και αποκλειστική απασχόληση των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ. Έχει παραγίνει η εξασφάλιση προνομίων των πανεπιστημιακών σε κυβερνητικά πόστα χωρίς ευθύνες και αξιολόγηση και εις βάρος της εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων. Δείτε αν θέλετε δύο από τις πολλές αναφορές μας στο  http://simpleandclear.blogspot.gr/2011/05/blog-post_02.html και   http://simpleandclear.blogspot.gr/2015/09/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου