30 Μαρτίου 2016

Η κυβέρνηση που έκανε τους λαθρομετανάστες κυρίαρχους …

Πορεία μεταναστών και προσφύγων στο κέντρο της Αθήνας …
Πορεία προς τα γραφεία τη Ε.Ε. στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποίησαν μετανάστες, πρόσφυγες, καθώς και κινήσεις κατά του ρατσισμού, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Ομονοίας.
Εξάλλου, πρόσφυγες και μετανάστες μετέβησαν από τον Πειραιά προς την Αθήνα, προκειμένου να ενωθούν με τη συγκέντρωση της Ομόνοιας και να κατευθυνθούν όλοι μαζί προς τα γραφεία της Ε.Ε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:51, Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 18:19).

Θαυμάσια. Μοναδικά. Καινοτόμα. Πρωτοφανή.

Οι λαθρομετανάστες δεν διαδηλώνουν στη Λαχόρη, δεν διαδηλώνουν στη Δαμασκό, δεν διαδηλώνουν στη Καμπούλ. Διαδηλώνουν στην Αθήνα.

Αθήνα έγινες πρωτεύουσα των λαθρομεταναστών. Αθήνα διασφαλίζεις τα δημοκρατικά δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Αυτών που δεν τα διεκδίκησαν ποτέ στις χώρες τους. Αυτοί που την κοπάνισαν από τις χώρες τους για να πάνε στην Εσπερία. Εκεί που πιστεύουν ότι όλα είναι  τσάμπα, ευχάριστα, πλούσια,  εξασφαλισμένα, χωρίς να δουλεύεις και να κουράζεσαι.

Και η Αθήνα δίνει το τόνο. Δίνει το  παράδειγμα. Δίνει τους δρόμους. Δίνει τους νέους διακινητές και δουλέμπορους. Και το θαυμάσιο περιβάλλον για να βγάζουν άκοπα χρήματα.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Αθήνα; Τι ακριβώς συμβαίνει στους εγκεφάλους των αρμοδίων και των κυβερνώντων;

Θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου