6 Απριλίου 2016

Μήνυση του δημάρχου Παιονίας για το χάος σε Ειδομένη – Πολύκαστρο …

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και σωρεία άλλων αδικημάτων, κατέθεσε στην εισαγγελία Κιλκίς ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Εικόνες της Ελλάδας του 2016

Ο δήμαρχος Παιονίας εγείρει ζήτημα για την υγεία όλων όσοι βρίσκονται στην περιοχή, αφού καταγγέλλει ότι «οι συνθήκες υγιεινής, καθαριότητας και διαβίωσης των προσφύγων είναι τραγικές και απαράδεκτες και η απουσία οργάνωσης και υγιειονομικής επιτήρησης, είναι εμφανέστατες» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . UPD:15:06, Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 14:22).

Επί τέλους κάποιος υπεύθυνος δημόσιος άνδρας. Μπράβο του, αν και άργησε πολύ.

Και όλα αυτά σε μια χώρα που όλοι οι αρμόδιοι έχουν εξαφανιστεί, ενώ εξακολουθούν να μισθοδοτούνται ανελλιπώς.

Μόνον που η μήνυση έπρεπε να υποβληθεί εναντίον του θαυμάσιου αν. υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (τι τίτλος και αυτός και απόλυτα εξευτελισμένος), των κκ. εισαγγελέων υπηρεσίας, του αστυνομικού δ/ντη της περιοχής και των προϊσταμένων αυτών.

Νομικοί κύκλοι – όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ας πούμε, αλλά και οι τοπικοί τοιούτοι -  με νομικές γνώσεις και πείρα προφανέστατα θα διεύρυναν το κατηγορητήριο και το κύκλο των αδρανοποιημένων αρμοδίων που περί άλλα τυρβάζουν, αλλά είτε διαπλέκονται είτε δεν γνωρίζουν τα καθήκοντά των, είτε αδιαφορούν προκλητικά και δι΄ ίδιον όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου