5 Απριλίου 2016

Το οικονομικό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης …

Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα οφείλουν να παρέχουν σχεδόν καθημερινή πληροφόρηση στους πολίτες για τις απόψεις τους σε οικονομικά θέματα. Ασφαλώς και σε άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες, αλλά εδώ θα περιορίσουμε στα οικονομικά και ας θεωρηθεί ως μοντέλο για τους άλλους τομείς.

Περιμένουμε την πρωτοβουλία να πάρει η ΝΔ και να ανακοινώσει χωρίς άλλη καθυστέρηση το οικονομικό της επιτελείο και να εξασφαλίσει καθημερινή επίσημη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα οικονομίας.

Ενδιαφέρον είναι το επιτυχές παράδειγμα του συγκροτήματος Σκάι-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με την καθημερινή παρουσία του κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ο κ. Παπαδημητρίου έχει σημαντικότατη παρουσία, μιλά απλά και κατανοητά και συμπεριφέρεται ως άριστος επαγγελματίας, ενώ οι γνώσεις του και η ενημέρωσή του δεν αμφισβητούνται.

Είναι κρίμα που δεν έχουν αναδειχθεί περισσότερα πρόσωπα με το προφίλ του κ. Παπαδημητρίου, ώστε οι πολίτες να έχουν ευρύτερη και ίσως έκθεση σε διαφορετικές προσεγγίσεις στα φλέγοντα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας και των προοπτικών της.

Και φυσικά δεν θέλουμε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων, να εμφανίζονται στα κανάλια της τιβί και των άλλων ΜΜΕ. Προτείνουμε να δημιουργηθεί διαδικτυακός μηχανισμός πληροφόρησης (Web tv και ραδιόφωνο). Και αν τα άλλα ΜΜΕ θέλουν ας αναπαράγουν απόψεις και θέματα που θα παρουσιάζονται επισήμως.

Ελπίζουμε τουλάχιστον η ΝΔ να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να δούμε νέες τακτικές και συμπεριφορές στο τομέα της πληροφόρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου