9 Μαΐου 2016

Ερώτημα 188ο … για την πανταχού παρούσα λίγδα …

Γιατί όλες οι κουζίνες στην Ελλάδα και όσες επιχειρήσεις έχουν κουζίνα δίνουν την εντύπωση (τουλάχιστον) λιγδιασμένων χώρων;

Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο και όλα τα εστιατόρια απαστράπτουν και έχουν εξαιρετική εικόνα, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους ελληνικούς χώρους.

Κάποτε πρέπει και στην Ελλάδα να αποκτήσουμε συνήθειες ευρωπαϊκές και διεθνείς και να σταματήσουμε να δυσφημιζόμαστε από  μόνοι μας. Ίσως μέρος του προβλήματος είναι η απασχόληση προσωπικού χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, η απουσία υγειονομικών ελέγχων, η χρησιμοποίηση «μαύρου» προσωπικού για περιορισμό των δαπανών και οι αμβλυμμένες πλέον αισθήσεις αρμοδίων, επιχειρηματιών και καταναλωτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου