18 Μαΐου 2016

Πρέπει και πάλι οι Έλληνες να μάθουν να αναγνωρίζουν τους σημαντικούς ηγέτες και να επαινούν ...

Διαβάζοντας το άρθρο του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΟΦΩΛΟΥΣ «Η Ημέρα της Ευρώπης, ο Καραμανλής και ο Σημίτης» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 15.05.2016 : 16:18)  αναλογιστήκαμε πόσο εμπαθείς, άνευ κρίσεως και αγνώμονες έχουμε καταντήσει οι Έλληνες της Ελλάδος του 2016.

Ποτέ δεν βρίσκουμε καλά λόγια για κανένα από εκείνους που προσπάθησαν και πέτυχαν οικονομική ανάπτυξη, βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων σε όλους τους τομείς και καλύτερες προοπτικές για όλους μας και τα παιδιά μας.

Και δυστυχώς ήρθε η κρίση και η πτώχευση, στην οποία΄ συμβάλλαμε όλοι μας και μας έκανε προκλητικούς, αγνώμονες, εριστικούς, έτοιμους να καταστρέψουμε τα πάντα και ικανούς να πυρπολήσουμε (στην κυριολεξία και μεταφορικώς) κάθε τι που δημιουργήσαμε όλοι μαζί αγωνιζόμενοι και εργαζόμενοι σκληρά.

Καιρός να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να γίνουμε ευγενείς πολίτες, που διαφωνούν, επιχειρηματολογούν και αναγνωρίζουν. Και βλέπουν προς το μέλλον και καινοτομούν.

ΥΓ: Και πάντοτε θα απορούμε με Έλληνες και ιδίως νέους που θέλγονται από τους ακραίους παραλογισμούς του ΚΚΕ, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της Χρυσής Αυγής και άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου