14 Αυγούστου 2016

Business as usual – για να ακολουθήσουμε και εμείς το συρμό …

Μολότοφ τη νύχτα στην Πατησίων


Naftemporiki.gr (φωτ. αρχείου)

Ένταση προκλήθηκε τη νύχτα στην οδό Πατησίων, από ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων, οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Πολυτεχνείο.

Οι νεαροί, γύρω στις 23:20 το βράδυ του Σαββάτου, πέταξαν περισσότερες από 25 μολότοφ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων για περίπου τρεις ώρες. Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, οπότε αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία.

Για το περιστατικό δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Λίγο αργότερα, στις 02:50, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:27, Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 09:26).


Αυτή είναι η καθημερινότητά μας. Ναι αυτή που μας επιβάλλει ο μπαρουτοκαπνισμένος θαυμάσιος στρατηγός και αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, για το καλό μας, προφανώς.

Και είμαστε ευγνώμονες που ακόμα δεν θρηνούμε νεκρούς αστυνομικούς, μια και η εκτόξευση βομβών μολότοφ είναι εκ προμελέτης απόπειρα ανθρωποκτονίας. Άσχετα αν δεν έχει την ίδια άποψη η ωραία κοιμωμένη Δικαιοσύνη και οι ταγοί της. Και περιμένουν πρώτα το συμβάν και κατόπιν να ενεργήσουν αστραπιαίως.

Και χειροκρότει από τις διακοπές του στα πολυτελή μέγαρα φίλων και οπαδών (κατά τις εφημερίδες) ο μοναδικών ικανοτήτων και ασύλληπτης στρατηγικής ικανότητος, πρωθυπουργός μας, κ. Αλέξης Τσίπρας. Λογικά αυτός ξέρει κάτι παρά πάνω από εμάς που δεν ανησυχεί και αφήνει τα παιδιά να εκτονώνονται και να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου