5 Σεπτεμβρίου 2016

Αίσχος. Στην Ελλάδα όλα τα εγκλήματα είναι για τέρψη και τις φυλλάδες …

Ζάκυνθος: Τουρίστρια τυφλώθηκε ύστερα από κατανάλωση νοθευμένων ποτών

Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται 20χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, η οποία υπέστη απώλεια όρασης και νεφρική ανεπάρκεια, ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νοθευμένου ποτού σε κλαμπ της περιοχής του Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 20χρονη, λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας που προκάλεσε στην υγεία της η ουσία μεθανόλη, η οποία χρησιμοποιείται για νόθευση ποτών. Πιο δυσμενής είναι η πρόβλεψη για την όραση της νεαρής κοπέλας, η οποία έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά.

Σημειώνεται, ότι χθες το βράδυ στελέχη της Αστυνομίας Ζακύνθου και του τμήματος εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μετέβησαν στα καταστήματα που διασκέδαζε η άτυχη κοπέλα και πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μπουκάλια των ποτών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:05/09/2016 01:02, Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 18:32).


Πρόκειται για ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα και απροκάλυπτη, συστηματική και συνεχιζόμενη απόπειρα ανθρωποκτονιών εκ προμελέτης. Πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνους. Και είναι ελεύθεροι και προφανώς θα τους προστατεύει η Ελληνική αδιαφορία, η απουσία αρχών και διοίκησης και η σταθερά και ανερυθρίαστα κοιμώμενη Δικαιοσύνη.

Το ηθικό πλήγμα που υφίσταται η χώρα είναι τεράστιο και θα έχει σημαντικότατες επιπτώσεις.

Αλλά εδώ οι αρμόδιοι είναι ακόμα σε διακοπές και δεν μπορούν να ασχολούνται με μικροπράγματα.

ΥΓ: Μπορεί η εκλεκτή αστυνομία Ζακύνθου να μας πει πότε έγινε γνωστό το περαστικό και πότε ελήφθησαν τα δείγματα και από ποια σημεία και καταστήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου