2 Δεκεμβρίου 2016

Ο τεραστίων διαστάσεων εκπαιδευτικός οργανισμός Πουκαμισά …

Διαβάσαμε τη διαφήμιση του συγκροτήματος Φροντιστηρίων Πουκαμισά στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Ξένη δημοσίευση, 21.11.2016).  


Από τη διαφήμιση διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για μοναδική επιχείρηση και εξαιρετικούς επιχειρηματίες.

Μας θλίβει όμως το γεγονός ότι ο όμιλος ευημερεί και αναπτύσσεται γιατί υπάρχει ένα αναξιόπιστο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται μόνον από παθογένειες και ανωμαλίες, χωρίς κανείς από τους πρωταγωνιστές του να ντρέπεται, να νοιώθει τύψεις και τη παραμικρή ανάγκη να απολογηθεί στους Έλληνες πολίτες για τα χάλια του και την απαξίωσή του, Ναι αυτή που επέβαλλαν και επιβάλλουν τα άθλια κόμματα και η κομματοκρατία.

Και όλα αυτά εις βάρος του πολυτιμότερου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, των παιδιών μας.

Ντροπή σε όλους τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης, στους μικρόνοες και διαπλεκόμενους πολιτικούς. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, που ανέχονται όλα αυτά επί δεκαετίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα προβαλλόμενα από τις επιχειρήσεις Πουκαμισά, το κράτος θα μπορούσε άνετα να εμπιστευτεί στον όμιλο την αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και να αποκτήσει έτσι και η Ελλάδα ταχύτατα ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου