6 Απριλίου 2017

Αποφυλακίζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος …

«… Την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου

Άκης Τσοχατζόπουλος Εκλεκτός Έλλην πολίτης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 5 Απριλίου 2017
με οριακή πλειοψηφία τριών ψήφων υπέρ έναντι δύο κατά, αποφάσισε, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό … « (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, . ΕΛΛΑΔΑ 12:13, 5 Απριλίου 2017).

Δε με πειράζει η αποφυλάκιση ενός άρρωστου – αν είναι  αλήθεια – ανθρώπου.

Με πειράζει που εγκλημάτησε ενώ απολάμβανε αξιωμάτων που λάθρα ανέλαβε ενώ ήταν ένα αισχρό υποκείμενο, ότι διαχειρίζονταν κρατικές υποθέσεις, ότι προφανώς όλες οι μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών γνώριζαν την προδοτική συμπεριφορά του, ότι έγινε πλούσιος και απολάμβανε προκλητικά πλούτη και αξιώματα, ενώ ήταν ένας προδότης και τιποτένιος.

Με πειράζει που δεν του πήρε το κράτος όλα τα κλεμμένα, δε του στέρησε όλα τα αξιώματα και τα δικαιώματα ως πολίτη και τώρα τον αφήνει ελεύθερο να απολαμβάνει τα κλεμμένα και τα προϊόντα των εγκλημάτων του εις υγείαν του κορόιδου λαού.

Θα ήθελα να τον δω στα δημόσια συσσίτια των δήμων και να ενδύεται από τα φιλόπτωχα ταμεία των φιλεύσπλαχνων πολιτών. Και να προσφέρει κοινωνικό έργο με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει και μέχρι να τερματίσει τον άσωτο βίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου