20 Μαΐου 2017

Μια αξιοπρόσεκτη πρόταση: Ο Δικαστικός τουρισμός …

Μετά τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η συμπαθέστατη υπουργός Τουρισμού για την ανάπτυξη του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και άλλων μορφών του, προτείνουμε και την ανάπτυξη του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.  

Φανταστείτε να μπορούν όλοι οι κατηγορούμενοι της Ευρώπης (σε πρώτη τουλάχιστον φάση) να μεταφέρουν τις δίκες τους στην Ελλάδα, όπου η τυφλή Δικαιοσύνη απονέμεται με θρησκευτική προσήλωση στα ατομικά δικαιώματα και στις αρχές του εξαιρετικά σύγχρονου και προοδευτικού νομικού μας πολιτισμού.

Θα πλημμυρίσουμε από υποθέσεις και θα εισρεύσουν στα ταμεία του Ελληνικού κράτους εκατομμύρια επί εκατομμυρίων, αν λάβει κανείς υπόψη του τις τεχνικές των συνεχών αναβολών και των απαραίτητων μεγάλων χρόνων αναμονής.

Οι δικηγόροι θα αυξήσουν το πελατολόγιό τους, οι κατηγορούμενοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα καταναλώνουν, τα δικαστήρια θα εκσυγχρονιστούν λόγω απαιτήσεων των κατηγορουμένων και το κυριότερο οι κατηγορούμενοι λόγω των αναβολών και των μεγάλων χρόνων θα χρειάζεται να επενδύουν και προσλαμβάνουν και υπαλλήλους. Λογικά θα πρόκειται όπως λένε και οι σημερινοί Έλληνες, για μια γουίν-γουίν κατάσταση (αγγλιστί win-win), όπου όλοι δηλαδή θα είναι κερδισμένοι.

Δεν είναι  καταπληκτικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου