27 Μαΐου 2017

Εξαιρετική προσπάθεια εξασφάλισης ψήφων εν όψει εκλογών …

Αυτός είναι ο τίτλος της ανάρτησης στο Ημερολόγιο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών, που καταγράφει εξελίξεις στη δημιουργία ενός Σύγχρονου Ασκληπιακού Πάρκου στην περιοχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή. Διαβάστε την στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_27.html 

Αφορμή είναι το Μνημόνιο που υπέγραψε ο πολύς αν. υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, προκειμένου - κατά την ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας - να ξεκινήσουν οι διεργασίες της 4-πλης ανάπλασης που υπόσχονται για την πόλη των Αθηνών.


Πιστεύουμε ότι οι υποσχέσεις θα παραμένουν υποσχέσεις και η Αθήνα θα εξακολουθήσει να πορεύεται έτσι χωρίς στόχους, προγραμματισμό και κατεύθυνση, μια ταλαιπωρημένη πόλη που όλοι οι αρμόδιοι ασελγούν κατά καιρούς επάνω της, χωρίς να μεταβάλλουν ουσιαστικά τίποτε προς το καλύτερο.


Και μακάρι να κάνουμε λάθος. Αλλά το ξαφνικό πάθος του πρωθυπουργό μας για το γήπεδο αφήνει πενιχρά μόνον περιθώρια αισιοδοξίας.


ΥΓ: Διαβάστε και την ανάρτηση που αλιεύσαμε στις 14:10 από το msn.gr 
http://www.msn.com/el-gr/sports/soccer/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AE/ar-BBBzCfB?li=AA5aan&ocid=spartandhp  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου