3 Μαΐου 2017

Εισοδηματικά κριτήρια σχεδιάζει η ΔΕΗ για τα κοινωνικά τιμολόγια στα νησιά …

Εισοδηματικά κριτήρια επιδότησης του επιπλέον κόστους για την ηλεκτροδότηση των νησιών προκειμένου να περιοριστεί η χρέωση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (ΥΚΩ) 



για τους καταναλωτές εξετάζει η ΡΑΕ, στο πλαίσιο ενός συνολικότερου πακέτου προτάσεων ελάφρυνσης του λογαριασμού ρεύματος. Προτεραιότητα αυτού του πακέτου είναι η τροποποίηση της μεθοδολογίας επιμερισμού των ΥΚΩ που οδηγεί σε υπέρμετρες και άδικες επιβαρύνσεις, όπως ανέδειξε η «Κ» σε προηγούμενο δημοσίευμά της και παραδέχθηκαν οι αρμόδιες αρχές … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 01.05.2017 : 21:42).

Και απατημένοι και κλεμμένοι. Τελικά κάνουν ότι γουστάρουν, όποτε θέλουν, χωρίς συνέπειες και χωρίς καν διαμαρτυρίες εκ μέρους μας. Άλλωστε σε ποιον να διαμαρτυρηθείς; Στον κλέφτη; Στην αδιάφορη, ανίκανη και μιλημένη όπως αποδεικνύεται δικαιοσύνη;

Και για τι καθυστερούν τα έργα διασύνδεσης των νησιών με το κυρίως δίκτυο; Έλλειψη πόρων; Αδιαφανείς διαδικασίες; Κοροϊδία; Φόβος; Αλλότρια συμφέροντα;  Ανικανότητα; Όλα τα ανωτέρω, που λένε και οι εγγράμματοι;

Το δράμα αυτής της χώρας είναι ότι η διοίκηση κάνει ότι θέλει χωρίς να είναι κανείς αρμόδιος υπόλογος και χωρίς να προσάγεται ποτέ στη δικαιοσύνη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου