5 Μαΐου 2017

Το νέο παιχνιδάκι στα χέρια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ …

Ονομάζεται γήπεδο ΠΑΟ.

Οι ταξιαρχίες είναι  έτοιμες και ετοιμάζουν την επίθεσή τους. Φαίνεται στρατηγός να έχει οριστεί ο αν. υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελος. Αλλά σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυβερνήσεως ότι αναλαμβάνει ο κ. πρωθυπουργός όλες τις μεγάλες επενδύσεις, θα δούμε προσεχώς πράματα και θάματα.

Προτείνουμε να διαβάσετε τις σχετικές ειδήσεις στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_5.html .

Είναι κρίμα που ο κ. πρωθυπουργός εκτίθεται τόσο εύκολα και σε τέτοιες συνθήκες, σε μια υπόθεση που μάλλον είναι  χαμένη προκαταβολικά.

Εμείς προτείνουμε να αποσυρθεί τάχιστα και χωρίς δεύτερες σκέψεις και να επιχειρήσει ο κ. πρωθυπουργός να συμβάλλει στη δημιουργία γηπέδου στον Ελαιώνα, αλλά με διαφάνεια, κριτήρια βιωσιμότητας της επένδυσης και καθαρές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της Ανώνυμης Εταιρείας Παναθηναϊκός.

Το σενάριο με τη μεσοβέζικη και προκλητική ερμηνεία της αναγκαιότητας κατασκευής γηπέδου σε δημόσιο χώρο για λογαριασμό δήθεν του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά που τελικά  θα χαριστεί ως δώρο σε επιχειρηματίες ή ολιγάρχες για να διαφεντεύουν την Αθήνα, πρέπει να εγκαταλειφθεί άμεσα. Και προτού γελοιοποιηθεί ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου