23 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι …

Θύματα ξυλοδαρμού και άλλα τέσσερα άτομα
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   CRASHONLINE.gr Ευέλπιδες 23 Οκτ 2017
Επίθεση από άγνωστα άτομα δέχθηκαν τρεις Ευέλπιδες ενώ περπατούσαν στο Μοναστηράκι την Κυριακή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Οι Ευέλπιδες δέχθηκαν ξαφνικά την επίθεση ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου. Στη συνέχεια, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν σε ένα κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών …(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:23/10/2017 11:04, Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 22:57).

Εξαιρετικά.

Τώρα δέρνουμε και Ευέλπιδες.

Και μας έρχεται στο νου το κλασσικό «Ορέ που πάμε 2.000 άντρες χωρίς χωροφύλακα;»

Έχομε και μια ρηξικέλευθη πρόταση. Μια και είναι τόσο αποτελεσματικοί οι αναρχοεγκληματίες που λυμαίνονται το τόπο και είναι αέρας ασύλληπτοι και αερικά που δεν μπορούν επ΄ ουδενί να συλληφθούν, όπως ασφαλώς διαβεβαιώνει και ο θαυμάσιος πολέμαρχος αν. υπουργός κ. Νίκος Τόσκας, με το όνομα, προτείνουμε να προσληφθούν μετρικές εκατοντάδες από αυτούς ώστε να συνδέουν του Ευέλπιδες στις Κυριακάτικες εξόδους τους, για προστασία.

Έτσι θα έχουμε με ένα σπάρο δυο τρυγόνια.

Τι λέτε; .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου