28 Νοεμβρίου 2017

Ο πρώτος κομματικός πρωθυπουργός …

Απολαύσαμε και χθες 27 Νοεμβρίου σωτηρίου έτους 2017, για μια ακόμα φορά, τους κομματικούς μονολόγους που ανθούν πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, έχασε για ακόμα φορά την ευκαιρία να αποστομώσει άπαξ και δια παντός την αντιπολίτευση και να οδηγήσει τη χώρα σε ήρεμα νερά.

Το απλούστερο που είχε να κάνει ήταν αν διαβεβαιώσει τη Βουλή ότι η διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταβλήθηκαν τα χρήματα στα Δημόσια Ταμεία και το υλικό είναι ήδη στα χέρια των αγοραστών δηλαδή οι 300.000 οβίδες που προέβλεπε η σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Και τι  είδαμε; Το υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο να μη δίνει πειστικές απαντήσεις και να αποκαλεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση συμμορία και να τη λούζει με αγοραίους άλλους χαρακτηρισμούς, χωρίς να προκαλεί την επέμβαση του προέδρου της Βουλής! Και τον πρωθυπουργό να υπεραμύνεται των χειρισμών του υπουργού του και να ανασύρει όλα τα κλισέ και όλες τις υποθέσεις που έχουν ήδη κριθεί από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, με προφανή λόγο να εξάψει τους οπαδούς του και κουκουλώσει την αλήθεια.

Μας τρομάζει το μέλλον.

Χθες εμμέσως είδαμε τι θα κάνει το αντάρτικο πόλεων που ετοιμάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην περίπτωση που θα χάσουν τις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου