11 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση Έλον Μασκ- Ερντογάν για εκτοξεύσεις δορυφόρων και συνεργασία Tesla - SpaceX με τουρκικές εταιρείες …


REUTERS/HANDOUT Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντησή του με τον ιδρυτή της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ, συναντήθηκαν την Τετάρτη για να συζητήσουν συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών του Μασκ και τουρκικών εταιρειών, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 14:17).

Υποκλινόμαστε στο Ταγίπ Ερντογκάν γιατί θέλει να κάνει τη χώρα του μεγάλη, δουλεύει σκληρά για αυτό και επιμένει, έχει καλές ιδέες και τις υλοποιεί.

Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου συνεχίζουμε απτόητοι να καυγαδίζουμε σα κατίνες σε προσφυγική γειτονιά και πετάμε ακόμα τα βρομόνερά μας στην αυλή του άλλου.

Αλλά έχουμε και μια ιδέα. Επειδή η Τουρκία ενδιαφέρεται να κάνει τον κ. Έλον Μασκ υπεργολάβο στην κατασκευή του τουρκικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μήπως θα ήταν σκόπιμο τώρα που θα έρθει στην Ελλάδα ο Ταγίπ να το ρωτήσουμε αν μπορούμε να λάβουμε και εμείς μέρος στην εργολαβία, αναλαμβάνοντας ας πούμε να κατασκευάσουμε τις τρόμπες που θα φουσκώνουν τα ελαστικά του τούρκικου ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Πρόθυμοι βέβαια όπως πάντοτε να ακούσουμε και άλλες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου