1 Δεκεμβρίου 2017

Να γίνεται διαγωνισμός για τη καλύτερη παραλία παραθαλασσίων ελληνικών πόλεων …

Το θαλάσσιο μέτωπο σε όλες τις παραθαλάσσιες πόλεις της Ελλάδος είναι ίσως το σημαντικότερο τμήμα τους. Εκεί καταλήγουν όλοι οι πολίτες κάτοικοι και επισκέπτες και τις αγαπούν και τις απολαμβάνουν. Πολλές πόλεις τις αναβαθμίζουν και οι κάτοικοι της καθεμιάς έχουν λόγους να είναι  πολύ ή λιγότερο ευχαριστημένοι, επίμονοι, καινοτόμοι ή απλά αδιάφοροι έως προκλητικά αδιάφοροι και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Σε όλες τις πόλεις του πολιτισμένου κόσμου οι κάτοικοι έχουν επιδείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον και έχουν μεταβάλλει τα θαλάσσια μέτωπα σε ελαστικότατους προορισμούς αναψυχής και τόπους κατοικίας και δραστηριοτήτων.

Προτείνουμε να γίνεται πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου υδάτινου μετώπου, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα κριτήρια μπορούν να διαμορφώσουν σημαντικές προσωπικότητες, φορείς και ιδρύματα ανωτάτης εκπαίδευσης.

Στο διαγωνισμό θα μπορούν να πάρουν μέρος όλες οι πόλεις που διαθέτουν μέτωπο σε θάλασσα, λίμνη ή ποταμό, χωρίς να αποκλειστεί και η περίπτωση χωριστών διαγωνισμών ανά κατηγορία.

Περιμένουμε αντιπροτάσεις, σχόλια και ιδέες, για την καλύτερη οργάνωση των διαγωνισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου