18 Ιανουαρίου 2018

Ως και τα πλοία απογοητευτήκαν και φεύγουν …

Πειραιάς: Ακυβέρνητο πλοίο έξω από το λιμάνι-Παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους

© www.cnn.gr Ελλάδα

Οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν τις πρώτες πρωινές ώρες το πλοίο «Παναγιά Αγιάσου», το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, στο οποίο δεν υπάρχουν επιβαίνοντες, πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμανιού του Πειραιά. Κοντά του έχουν ήδη πλεύσει δύο ρυμουλκά για να συνδράμουν στην ασφαλή πρόσδεση του πλοίου … . (www.cnn.gr, https://www.msn.com/el-gr/news/national/πειραιάς-ακυβέρνητο-πλοίο-έξω-από-το-λιμάνι-παρασύρθηκε-από-τους-ισχυρούς-ανέμους/ar-AAuQ5Ru?li=BBqxAac ).


Φεύγουν όπως μπορούν και όπως επιτάσσει η μοίρα τους.

Και οι αρμόδιοι ακόμα ψάχνονται να βρουν τους υπευθύνους – εκείνοι δεν είναι  ποτέ – δεν ξέρουν  τίποτε, δεν μπορούν να βρουν λύσεις, δεν έχουν σχέδια και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, αλλά θα εξακολουθούν να παίρνουν το παχυλό μισθό τους στρογγυλοκαθισμένοι στις αναπαυτικές δημόσιες καρέκλες τους.

Μήπως μπορούν ίσως οι Κινέζοι να επιληφθούν και των προβλημάτων αυτών; Μια και τίθεται επιτακτικά το πρόβλημα της ασφαλούς λειτουργίας του λιμένα του Πειραιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου