24 Ιανουαρίου 2018

Ποιος είναι αυτός ο ανθρωπάκος …

Σπίρτζης: Οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς θα κλείσουν μέσα στον Φεβρουάριο

ΚΑΘΗΜΕΡΟ ευεργέτης των τζαμπατζήδων ...
Ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι «μέσα στον Φεβρουάριο, θα κλείσουν οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τοποθετηθούν πλευρικά διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο.
«Μέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «ο ΟΑΣΑ τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. ευρώ από τα πλαστά εισιτήρια» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24 Ιανουάριου 2018).

Ο κύριος αυτός είναι παρανοϊκός. Σπαταλά δημόσια χρήματα με τις ενέργειες του στις αστικές συγκοινωνίες και δεν είναι σε θέση να επιβάλλει το δίκαιο σύστημα της καταβολής εισιτηρίου για την επιβίβαση στα μέσα μεταφοράς. Είναι ο απηνής διώκτης των νομοταγών φορολογουμένων και ευεργέτης των τζαμπατζήδων και των λαθρομεταναστών που δεν πλήρωσαν ποτέ τους εισιτήριο.

Πρέπει να εγκληθεί άμεσα από τη δικαιοσύνη (που μονίμως καθεύδει) και να απαιτηθεί από τον ίδιο η καταβολή των χρημάτων που δεν εισπράττουν οι συγκοινωνίες εξαιτίας της ανικανότητάς του και της εμπάθειάς του προς του νόμους, τη λογική και το σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου