20 Μαρτίου 2018

Ενόχληση Κομισιόν: Λυπηρό να αποκρύπτεται η ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων ...

Με μία αιχμηρή ανάρτησή του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτηρίζει «λυπηρό» ότι κατά την παρουσίαση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων τη Δευτέρα, απεκρύβη η ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση του έργου. 

Με το μυστρί στο χέρι ...

«Λυπηρό ότι η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της ΕΕ στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας», αναφέρει ο κ. Σχοινάς … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 19.03.2018 : 23:14 ) 

Μα λογικά. Ο άνθρωπος που αντιγράφει συστηματικά και απροσχημάτιστα τον θρυλικό Αντρέα, δεν θα μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Αξέχαστα θα παραμείνει η άθλια τακτική των κυβερνήσεων του Αντρέα να μην αναρτούν πινακίδες στις οποίες να αναφέρεται η συγχρηματοδότηση έργων από Κοινοτικά τότε κονδύλια, ακόμα και όταν η συγχρηματοδότηση έφθανε στα 80%. Ίσως να έβαλαν πινακίδα, αλλά ο κ. Αλέξης τσιμουδιά.

Ο καταϊδρωμένος και άξεστος Αλέξης κάνει επίδειξη δύναμης μπροστά σε χωρίς αντιστάσεις πλέον και ψοφοδεείς Έλληνες, με τη χείρα επαιτείας προτεταμένη και μαγκιές όταν δεν τον παίρνουν χαμπάρι οι ευγενείς χρηματοδότες μας.

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Όπως, είμαστε σίγουροι ότι, το διαπίστωσε κάποτε και ο κακός δαίμονας της Ελλάδος Αντρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου