3 Μαρτίου 2018

Θαύμα, θαύμα. Ξύπνησαν επί τέλους οι κκ. εισαγγελείς …

Εισαγγελική παρέβαση για την επίθεση κουκουλοφόρων στην Πατησίων

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση στην Πατησίων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Σπάστα όλα ...
Η ομάδα των κουκουλοφόρων φέρεται να βγήκε από το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται υπό κατάληψη και να έσπασε με πέτρες, λοστούς και καδρόνια βιτρίνες καταστημάτων και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Μετά την επιδρομή, η ομάδα των περίπου 18 κουκουλοφόρων φέρεται να βρήκε εκ νέου καταφύγιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Η είσοδός τους στον πανεπιστημιακό χώρο προκάλεσε πανικό μεταξύ των φοιτητών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:58, Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:55).

Ελπίζουμε να μην είναι στιγμιαίο και να περιπέσουν και πάλι ως είθισται σε λήθαργο.

Αν με ρωτήσετε τι αποτέλεσμα θα έχει η παρέμβαση του κ. Ζαγοραίου, θα σας απαντήσω κανένα. Απλά θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα. Δηλαδή η Αθήνα θα συνεχίσει να ελέγχεται από τις αντιεξουσιαστικές δυνάμεις και τους σύγχρονους Έλληνες ταλιμπάν ή τζιχαντιστές, αν προτιμάτε.

Η πρόβλεψή μας είναι άλλωστε ότι η σημερινή τραγωδία, η πολιτική της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι ότου υπάρξει φόνος αστυνομικού από τις μολότοφ που εκτοξεύονται εναντίον τους. Τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου